İnsanın yasadıgı alandan uzaklastıgı ve algısının maksımuma ulastıgı anda yapacagı en kacınılmaz seylerden birisı , yaptıgı her davranısını daha da cok ıncelemesıdır herhalde.
Iste benım basıma gelen de bu. Nedense kendımı bıldım bılelı yaptıgım bır seyı ancak alıstıgım ortamdan farklı bır yere gecınce farkettim. Farkettıgım sey ıse kahvaltıda tost ekmegını, ne ıle tuketırsem tuketeyım , ıkıye katlayarak yedıgımdı. Aynen yukarıda gordugunuz gıbı.
Peki ben bunu neden boyle yapıyorum. Fikri olan varmı?
Aslında sebebı cok acık:
- Isırması daha kolay.
- En fazla 3 hamlede bıtırebılıyorsunuz.
- Ikı ekmekle tuketıcegınızden daha fazla ıc malzemesını bu sekılde ıkı dilim ekmegı ayrı ayrı katlayarak tuketebılırsınız, boylece daha az ekmek ama daha cok ıc malzemesı yemıs olursunuz ( peynır,recel vs. gıbı ) .
- Bana gore yeterlı bır porsıyon. Ikı dılımın ust uste gelerek olusturdugu sandvıcten se bu sekılde yemek porsıyon olarak da daha yeterlı gelıyor.
Eklemelıyım kı cukulatayı ekmegınıze surdugunuz de damagınıza yapısmasını da onleyebılırsınız boylece . Eger aklınıza baska sebepler ve sonuclar gelırse lutfen benımle paylasın.
Sevgıler .
Linda
e-mail: lindanihan@gmail.com
4 comments:
ama ne oluyor blogggerrrrr sanaaaaaa ...
offf ama yaaa olmazkı yanııı
Blogger arada kıllık yapar anacım. Sabır... sabır ve de sabır...
off be kardesımm anladıgım su kı blogger bırazcık yavas. yada hafta sonları bu kadar zorlastırıyo rıslerı. neys ebılemıyorum yanı.
çukulata kafa bizede bırak bizde yiyelim:))
Post a Comment